Погода на 13 березня в Україні: точний прогноз

У п'ятницю погоду в Україні складно буде назвати дуже приємною, але і жахливою вона теж не буде. У більшості областей збираються пройти дощі, але будуть і деякі, в яких буде мінлива хмарність та суха погода. Також все ще дуже тепло і поки не видно зниження температури.

На заході по всіх областях пройдуть дощі, які будуть не дуже сильними тільки у Волинській і Рівненській областях. Температура дещо підвищиться – від +8 до +12 градусів вдень, а вночі поки без морозів – від +5 до +8 градусів.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На півночі пройдуть несильні дощі у Київській та Житомирській областях. А в інших буде сухо і хмарно. Температура вдень очікується від +9 до +12 градусів. За прогнозами синоптиків також буде поривчастий вітер західний 7-12 м/с.

Температура на сході поки ще висока, але і сюди пробралися опади. Дощ пройде в Харківській області, але решта тільки мінлива хмарність. Температура вдень від +13 до +17 градусів, а вночі тож не холодно – від +4 до +8 градусів.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На півдні поки найгарячіше, так і опади в цій частині не очікуються. Температура від +13 до +19 градусів вдень – найгарячіше в Миколаївській області. А вночі температура підніметься від +3 до +9 градусів – найхолодніша в Херсонській області.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua через карантин, щоб попередити поширення коронавіруса, в Україні закрилися садки і школи. Але дорослим українцям не світить карантин, тому розповіли як можна отримати відпустку на цей час.

Також Знай.ua писав, любителям оливкової олії розповіли про страшні махінації відомого виробника. Щоб захиститися від подібних ситуацій, варто дуже уважно читати етикетку і склад. Не дайте себе обдурити в супермаркетах.

Нагадаємо, останнім часом було прийнято багато заходів проти коронавіруса. Стало відомо до якого числа буде карантин в школах, а також ми зібрали для вас все що потрібно знати по цій темі на даний момент.