Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

Погода, мабуть, повністю згодна з карантином, на думку Наталки Діденко, так як температура буде істотно знижуватися найближчим часом. І почне весна ще з цієї п'ятниці. У Вінницькій області, на півночі і на заході вдень буде від +6 до +12 градусів. На Півдні, на Сході, в багатьох центральних областях залишиться тепла погода - від +10 до +15 градусів, а іноді буде підніматися і від +15 до +18 градусів. Але на вихідних і тут буде холодно.

Дощі будуть більше на заході, трохи їх пройде на сході, а ближче до вечора опадів стане більше і вони затягнуть центр України. На півдні і на сході в цю п'ятницю дощів не буде, за прогнозом народного синоптика.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

В суботу дощі пройдуть на заході і на півночі, місцями також можливий мокрий сніг. У неділю буде сухо і навіть іноді буде з'являтися сонце, але холодно буде до морозів. У столиці в п'ятницю навряд чи будуть опади, але в суботу може пройти холодний дощ, а в неділю пройде з морозом і сонцем. Також варто бути уважніше, тому що на вихідних ще й буде сильний вітер. Температура в п'ятницю - +10 градусів, в суботу - +7 градусів, і в неділю - +3 градуси. Може навіть бути мороз вночі на суботу і неділю – до -4 градусів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua через карантин, щоб попередити поширення коронавіруса, в Україні закрилися садки і школи. Але дорослим українцям не світить карантин, тому розповіли як можна отримати відпустку на цей час.

Також Знай.ua писав, любителям оливкової олії розповіли про страшні махінації відомого виробника. Щоб захиститися від подібних ситуацій, варто дуже уважно читати етикетку і склад. Не дайте себе обдурити в супермаркетах.

Нагадаємо, останнім часом було прийнято багато заходів проти коронавіруса. Стало відомо до якого числа буде карантин в школах, а також ми зібрали для вас все що потрібно знати по цій темі на даний момент.