В Україну не пустили популярну російську блогерку і артистку Наталю Краснову, яка знову намагалася потрапити сюди, попри заборону кілька місяців тому. Наполеглива іноземка взяла нові документи, в яких не було відмітки про заборону, але в аеропорту "Бориспіль" їй продовжили термін до 10 років.

У Держприкордонслужбі розповіли, що 12 березня громадянка РФ прибула рейсом з Мінська. Дівчина планувала виступити 14 березня в Києві. Однак, під час прикордонного контролю було встановлено, що наприкінці 2019 року вона вже прилітала в Україну і за незаконне відвідування окупованого Криму у 2018-му їй було заборонено в'їзд на територію нашої країни терміном на 3 роки.

Наталія Краснова, фото: instagram.com/krasnovanatasha
Наталія Краснова, фото: instagram.com/krasnovanatasha

"Такий задум росіянки було викрито відразу, оскільки на неї спрацювала інформація із бази даних. На запитання, чому вона замінила паспорт, жінка повідомила, що нібито його з'їв собака", - йдеться в повідомленні. ДПС

У ДПС пояснили, що за умисне невиконання рішення державного органу про заборону в'їзду в Україну (до кінця 2022 року), російській блогерці проставили новий термін заборони в'їзду в нашу країну на 10 років. Краснову повернуть зворотним рейсом у Білорусь.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Наталія Краснова, скріншот: dpsu.gov.ua
Наталія Краснова, скріншот: dpsu.gov.ua

Краснова Наталія з російського міста Челябінська була учасницею КВК, виступала в шоу Comedy як stand-up комік, "Сміх без правил", була ведучою гумористичного шоу "Селфи", є авторкою кількох книг, як співачка виступає під псевдонімом BlackRussianMama. У своєму Instagram називає себе "Б'юті-богинею всієї Русі".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше