У Радомишлі, Житомирська область, де було зафіксовано випадок інфікування на коронавірус COVID-19, запроваджений ряд заходів, спрямованих на боротьбу з можливою епідемією.

Про це повідомляє пресслужба Радомишльської міської ради.

Так, зупинено рух громадського транспорту. Також закриті усі ринки.

На виїзді з міста встановлені блокпости. Проводиться температурний скрінінг виїжджаючих та в'їжджаючих до міста.

коронавірус, ілюстративне фото Getty Images
коронавірус, ілюстративне фото Getty Images

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вірусна інфекція COVID-19 поширюється при безпосередньому контакті з хворою людиною. Прохання - без нагальної потреби не відвідувати магазини, заклади громадського харчування та заклади з надання побутових послуг.

Тому, просимо всіх жителів уникати перебування у людних місцях. При перших ознаках захворювання ТЕРМІНОВО звертатись до лікарів.

Прохання не падати в паніку. Просимо всіх з розумінням поставитись до ситуації яка склалась", - йде мова у заяві пресслужби.

Коронавірус у Радомишлі було виявлено у 71-річної пенсіонерки, яка повернулася додому з Польщі. Перед цим вона також встигла погостювати у родичів у Львові.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше до Львова увірвалася заражена коронавірусом пенсіонерка, чи варто панікувати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", симптоми коронавірусу у пенсіонерки з Житомирщини з’явилися після цілування ікон у музеї "Радомисль" міста Радомишль.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський терміново скликає засідання РНБО через коронавірус.