В Україні проходять перші дні карантину, який триватиме з 12 березня по 3 квітня 2020 року. Відомо, що по всій країні прийнято суворі заходи безпеки через світовий спалах коронавіруса covid-19. Повідомляється, що президент Володимир Зеленський закликав українців повертатися додому, поки відкрито кордони і повідомив, що 16 березня наша країна закриває авіасполучення через пандемію коронавіруса.

Публікація Антона Іванченко, Facebook
Публікація Антона Іванченко, Facebook

Висновок один — вже в багатьох місцях підготувалися до карантинних заходів, але не в "Укрзалізниці". Користувач мережі Facebook Андрій Іванченко повідомив про ситуацію на вокзалі міста Кам'янське (Дніпропетровська область).

"Кам'янське. Залізничний вокзал. Для рук ні мила, ні дезінфікуючих засобів не виділяють зовсім. Хлорки 1 літр на місяць. Карантин кажете? Кожен сам за себе! Андрій Білоусов (місцевий мер - ред.) в інтересах жителів під час карантину допомагайте вокзалу. Ukrzaliznytsia ще мабуть не чули про вірус і карантин. Допомагайте організуватися Укрзалізниці."- пише Андрій Іванченко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, українцям дозволили йти з роботи раніше на час карантину – все заради дітей.

Як повідомляв Знай.uа "Наймичка народу" Богуцька порадила українцям лікуватися від коронавіруса сексом і алкоголем.

Знай.uа писав, варто дезінфікувати смартфони, щоб не заразитися коронавірусом? Експерти дали відповідь.