Українка травмувала ногу при виході з вагона перевізника "Укрзалізниця" через металевий штир, який стирчав посеред перону.

Про це написала сама постраждала, завідувачка наукового архіву Інституту археології НАН України Олександра Бузько у пості на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"На виході з вагону я з рюкзаком перечепилась через цю хрінь і травмувала ногу. Якого біса вона стирчить посеред перона і як думаєте, скільки людей щодня об неї перечіпляються? Це якесь тотальне знущання...

Фото Facebook
Фото Facebook

Якщо нога і далі болітиме, схожу за довідкою і будемо розбиратись", - йде мова у дописі.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Фото Facebook
Фото Facebook
.

Також жінка прикріпила до публікації фото об'єкта, який став причиною травми: невеликого металевого штиря, що стирчить посеред бруківки на пероні.

Фото Facebook
Фото Facebook

У коментарях висловили припущення, що це можуть бути залишки демонтованої сміттєвої урни.

Представники компанії "Укрзалізниця" не показали публічної реакції на інцидент.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше коронавірус підкосив Укрзалізницю - куди більше не курсуватимуть потяги.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" впускатиме пасажирів до вагонів по-новому - зміни, про які варто пам'ятати кожному.

Також "Знай.ua" писав, що "Укрзалізниця" витрясла гроші з пасажирів за уявні вагони: "Це жесть".