Для мешканців української столиці з'явилися погані новини. Підтвердилася тривожна інформація про те, що майже у половині районів Києва було виявлено хробаків-гельмітів у пісочницях дитсадків.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Х.К".

Пісочниця, скріншот: YouTube
Пісочниця, скріншот: YouTube

"Так, чиновники Голосіївської, Дарницької, Дніпровської і Святошинської районних адміністрацій Києва допустили серйозні порушення. В результаті виявили високий рівень забруднення яйцями різних гельмінтів (паразитичних черв'яків), що суперечить гігієнічним нормам. Ці черв'яки можуть заразити дітей і дорослих паразитарними хворобами, зокрема, геогельмінтозом.", - повідомляється в публікації.

До речі, автори поста зазначили, що у чиновників залишилося дуже мало часу, щоб виправити ситуацію. Карантин закінчується вже 3 квітня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус в Україні – у Зеленського розповіли, що робити заробітчанам, які застрягли за кордоном.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус перетворив київські ТРЦ на медпункти, - "міряють температуру і відправляють в лікарню".

Знай.uа писав, підхопив коронавірус? Яценюка в масці терміново привезли до лікарні "Борис".