В одному з ТРЦ української столиці стався невеликий скандал з великими душевними осадом. Так, парочка юних хлопців вирішили записати на відео, як вони сперечаються з молодою офіціанткою-адміністраторкою стосовно російської та української мов. Двом борцям за "справедливість" прийшло в голову тикати телефоном просто в обличчя дівчині і вимагати від неї "українське" меню, котрого не було в закладі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню невеликого пабліку в мережі Facebook, яке поширює відеозапис і просить підтримати "мовний контроль".

Найцинічніше те, що ці "борці" переступили межі моралі і дівчину обізвали "бикотою" та грубіянкою в дописі до відео лише за те, що керівництво не попіклувалось про український формат меню на сайті.

Хлопці поділилися тим, що вони пів року тому уже приходили в даний заклад і вимагали українське меню. Їм відповіли, що побажання будуть враховані, а помилки виправлені. Ось це вони і прийшли перевірити.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ЦЕ ШОК! Адміністраторка піцерії Mister Cat Pizza в ТРЦ Ocean Plaza - Оушен Плаза у Києві ПАНІЧНО ТІКАЄ, почувши прохання представників Рух "Українська Дія" #МовнаВарта спілкуватися з ними українською мовою!!! МЕГА-ЗАШКВАР дивіться з позначки 1:45… Прохання поширити! Країна має знати свою бикоту…

Geplaatst door НАША МОВА op Zaterdag 14 maart 2020

Варто відзначити, що в коментарях українці заступилися зе дівчину, яка повинна тільки передавати керівництву побажання гостей. А їх виконання від неї вже не залежить і самі "борці" вчинили дуже некоректно, коли образили дівчину в підписі до відео.

Також були і ті, хто просили не розпалювати мовні конфлікти подібними провокаціями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові різко "запахло" Путіним на сьомому році війни.

Як повідомляв Знай.uа "Путінський дух" осів у ліцеї Львова, українських дітей "накачують" російською мовою.

Знай.uа писав, російську до шкіл! Львів заполонили фанати Путіна, які прищеплюють дітям мову окупантів з пелюшок.