Погода в Україні у понеділок, 16 березня, буде сонячною та без опадів. Проте, у деяких областях сонце буде оманливим і не прогріватиме повітря.

Яскраве сонце напочатку тижня над усіма областями України не забезпечить українцям весняного тепла, хмари будуть легкими та не принесуть опадів. Як повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, це буде початком потепління. Однак, на наступних вихідних знову похолоднішає.

Скріншот допису Діденко

За словами синоптика, 15 березня в Україні пануватиме повітряна маса арктичного походження: вночі 0-6 морозу, вдень 1-7 тепла, у південній частині вночі 0-4 тепла, вдень 3-8 тепла.

"Мокрий сніг, місцями з дощем, випадатиме у східних областях плюс Сумщина. Там також очікується сильний північний вітер. На решті території України в неділю, якраз посередині березня, між іншим, антициклон Helge (карта) зумовить суху сонячну погоду. Але не забувайте, що буде холодно, одягайтеся тепліше", - прогнозує синоптик.

Популярні новини зараз
Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку
Показати ще

За прогнозом, у Києві неділя очікується сухою, сонячною та холодною, вночі до -4 градусів, вдень близько +3 градусів. Посередині найближчого тижня - потепліє, наступними вихідними - знову похолодає. Весна бурхливими подіями компенсує мляву невиразну зиму. Головне, щоб не заносило сильно не в той бік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутності масок у персоналу, масовості відвідування цих закладів, веганстві або нездоровій їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.