У понеділок, 16 березня, українцям прогнозують сонячну, але досить холодну погоду, подекуди очікується мокрий сніг. Вночі на Правобережжі та вдень у більшості областей, окрім сходу та Приазов’я пройде мокрий сніг, у західних регіонах вдень помірні опади. Про це інформує прес-служба Укргідрометцентру.

Погода, фото Главред
Погода, фото Главред

У Києві понеділок сонячний та без опадів. Вдень – +6...+8 градусів, а вночі – -3...-5.

Прогноз погоди на понеділок, 16 березня, у містах України:

Ужгород – +9…+11

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Львів – +10…+12

Івано-Франківськ – +9…+11

Тернопіль – +8…+10

Чернівці – +9…+11

Хмельницький – +8…+10

Луцьк – +8…+10

Рівне – +8…+10

Житомир – +6…+8

Вінниця – +6…+8

Одеса – +5…+7

Миколаїв – +6…+8

Херсон – +6…+8

Сімферополь – +6…+8

Кропивницький – +6…+8

Черкаси – +6…+8

Чернігів – +6…+8

Суми – +4…+6

Полтава – +4…+6

Дніпро – +6…+8

Запоріжжя – +5…+7

Донецьк – +4…+6

Луганськ – +3…+5

Харків – +4…+6

Київ – +6…+8

У той час, як загалом у Європі температура перевищувала середні значення на 3,4 градуса, в Україні - аж на 6 градусів. Кліматологи кажуть, що це лише доводить тезу, що у нас глобальне потепління в рази швидше набирає обертів, аніж у світі

Березень це лише підтверджує, бо вже теж встиг встановити кілька рекордів. І, здається, не збирається зупинятися. Найближчими днями температура повітря поділить Україну на більш тепліші схід і південь – там до +18, і прохолодніші північ і захід – із максимумом +11. У тих же краях і накрапатиме дощ завтра та в середу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на 16 березня - синоптики прогнозують українцям повернення морозів.

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.