Український телеканал "1+1" втрапив у вкрай гучний скандал. Відтак, на ньому показали рекламу медичного препарату "Декасан", який нібито може вилікувати коронавірус, вакцини проти якого немає. А це в свою чергу не на жарт обурило українців.

Про це повідомили на Telegram-каналі "Коронавірус онлайн"

"Верх цинізму від виробника. Як поверхневий антисептик, Декасан цілком має право на існування і діє. Однак використання не за призначенням, у вигляді інгаляцій - недоцільно і небезпечно. Використання може нашкодити. Юрія-Фарм, ви зовсім втратили совість?", - сказала український медик Дарина Дмитрівська.

Фото реклами

Варто зауважити, що наразі вакцини та препаратів від коронавірусу COVID-19 - немає. А лікування від інфекції є симптоматичним: тобто, направлено на зняття симптомів і полегшення стану пацієнта.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

До слова, згідно з останніми даними, в світі підтверджено 145 374 випадки коронавірусу. Найбільша кількість заражених - в Китаї (80 973), Італії (17660), Ірані (11364), Південній Кореї (8086), Іспанії (5232). Зафіксовані 5429 смертей від смертельної хвороби. Одужали 71694 людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше