Українські пенсіонери попри карантин звичним чином скупчуються у відділеннях Ощадбанку для оплати рахунків за комунальні послуги.

Про це повідомляє український журналіст Андрій Павловський на своєму авторському Telegram-каналі Pavlovsky News.

"Пенсіонери c ранку пішли оплачувати комунальні платежі. Наш журналіст в Одесі помітив великі черги в "Ощадбанку". Аналогічна ситуація і в інших відділеннях.

Раніше головний санітарний лікар України Віктор Ляшко просив літніх людей відмовитися від відвідування громадських місць, оскільки вони знаходяться в зоні підвищеного ризику через коронавірус", - йде мова в оригінальному дописі.

Обмін валют, Ощадбанк
Обмін валют, Ощадбанк

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За свідченнями очевидців, схожа ситуація спостерігається у банківських та поштових відділеннях у багатьох містах України.

Варто зазначити, що в Україні існують різні варіанти оплати комунальних рахунків онлайн, тому існує можливість погасити заборгованість без ризику інфікування коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Доктор Комаровський зірвав вуаль з коронавірусу: запитання й відповіді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", коронавірус перетворив київські ТРЦ на медпункти, - "міряють температуру і відправляють до лікарні".

Також "Знай.ua" писав, що Яценюка в масці екстрено привезли до лікарні "Борис".