Колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка помітили в медичній масці та вкрай в знесиленому стані біля київської лікарні "Борис". Підозрюється, що політик може бути хворий на коронавірус.

Про це повідомляє видання "Обозреватель"

Відтак, як відзначається, авто Яценюка Toyota Sequoia під'їхало до чорного ходу медустанови. На передньому пасажирському сидінні перебував колишній прем'єр. Він довго збирався з силами, щоб вийти з салону.

Авто Яценюка

Щоправда, сам це зробити він так і не зміг - до вхідних дверей, притримуючи під руки, допомогли йому дійти інші люди. Охоронець, який супроводжував політика, також був у медичній масці.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Щоправда, прес-секретар колишнього прем'єра Ольга Лаппо спростувала інформацію про те, що в нього коронавірус та заявила, що це звичайна планова перевірка.

До слова, згідно з останніми даними, в світі підтверджено 145 374 випадки коронавірусу. Найбільша кількість заражених - в Китаї (80 973), Італії (17660), Ірані (11364), Південній Кореї (8086), Іспанії (5232). Зафіксовані 5429 смертей від смертельної хвороби. Одужали 71694 людини

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що співробітник ВООЗ розкрив страшну правду про коронавірус: влада Китаю намагалися під тиском змусити його замовкнути, зменшивши масштаби трагедії, однак він знайшов спосіб розкрити світові правду. Все набагато гірше, ніж ми з вами думали...

Також портал Знай.ua писав, у Британії шукають добровольців, які за гроші будуть готові заразитися коронавірусом, щоб допомогти знайти вакцину від нової хвороби.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Італії з-за карантину люди спустошили полиці супермаркетів