Зеленський терміново видав указ для боротьби з коронавірусом

Через загрозу коронавірусу в Офісі президента Володимира Зеленського провели термінове засідання з представниками Кабміну щодо заходів з протидії пандемії коронавіруса в Україні. У результаті президент України видав указ про створення Координаційної ради з протидії поширенню коронавірусу COVID-19.

Україна закриває кордони через коронавірус, як працюватимуть пункти пропуску

Нова митниця України запустила інтерактивну карту, на якій позначені діючі та закриті на час карантину у зв'язку з коронавірусом пункти пропуску.

Тимчасово закриті пункти пропуску на карті позначені червоним, працюючі – зеленим. Також окремо позначені ті, на яких тимчасово зупинено пішохідне сполучення.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Нова митниця підготувала інтерактивну карту, на якій відмітила усі пункти пропуску — закриті і відкриті, згідно з...

Geplaatst door Max Nefyodov op Zondag 15 maart 2020

Зеленський наказав зупинити метро в Києві та інших містах

Президент України Володимир Зеленський закликав Кабінет міністрів посилити карантин по всій країні через поширення коронавіруса Covid-19. Про це він заявив у своєму відеозверненні.

сероед іншого, Зеленський повідомив, що в Україні повинні закритися метрополітени всіх міст з 12:00 18 березня.

Українцям впарюють неіснуючі ліки від коронавірусу за допомогою "1+1"

Український телеканал "1+1" втрапив у вкрай гучний скандал. В ефірі телеканалу показали рекламу медичного препарату "Декасан", який нібито може вилікувати коронавірус, вакцини проти якого немає.

Запекле протистояння на Донбасі — злетів у повітря "КамАЗ" з терористами "ДНР"

15 березня протитанкова керована ракета потрапила в "КамАЗ" російських окупантів поблизу Саханки під Маріуполем. При цьому загинули двоє терористів.