Через загрозу коронавірусу в Офісі президента Володимира Зеленського щойно провели засідання з представниками Кабміну щодо заходів з протидії пандемії коронавіруса в Україні. У результаті президент України видав указ про створення Координаційної ради з протидії поширенню коронавірусу COVID-19

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Указ №88/2020 "Про Координаційну раду з протидії поширенню COVID-19" опубліковано сьогодні, 16 березня на сайті глави держави.

У документі сказано, що хвороба COVID-19 створює загрозу особистій, громадській та державній безпеці і важкі соціально-економічні та демографічні наслідки.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Утворити Координаційну раду з протидії поширенню COVID-19 як консультативно-дорадчий орган при президентові України, основним завданням якого є моніторинг ситуації та вироблення пропозицій щодо здійснення ефективних заходів, спрямованих на протидію поширенню. COVID-19 в Україні", – йдеться в указі.

Новостворена Рада має право отримувати в установленому порядку інформацію, документи і матеріали, а також запрошувати на засідання та заслуховувати інформацію представників міністерств, інших центральних і місцевих органів виконавчої влади, керівників державних підприємств, установ і організацій з питань, що належать до її компетенції.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше