В Україні підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Обидва у Чернівецькій області, де було виявлено першого зараженого коронавірусом. Про це повідомили у МОЗ.

У МОЗ зазначили, що станом на ранок 15 березня в Україні було зареєстровано 3 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. В Чернівецькій області – два випадки та в Житомирській – один (летальний). А вже 16 березня підтвердили 5 випадків.

коронавірус в Європі, фото: gettyimages
коронавірус в Європі, фото: gettyimages

"Лабораторно підтверджено 5 випадків COVID-19 станом на 16 березня (9:00). За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано 5 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (4) та Житомирська (1) області" Центр громадського здоров'я України

У неділю 15 березня евакуювали українців з охопленої коронавірусом Італії, їх привезли літаком спецрейсу авіакомпанії SkyUp Airline. На борту було 123 людини. Літак було відправлено в Італію за ініціативою президента України Володимира Зеленського. Крім того, відповідне рішення прийняв Кабінет міністрів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

В Україні виявили коронавірус - скріншот YouTube
В Україні виявили коронавірус - скріншот YouTube

Лабораторно підтверджено 5 випадків COVID-19 станом на 16 березня (9:00) За результатами дослідження вірусологічної...

Geplaatst door Центр громадського здоров’я України op Maandag 16 maart 2020

Скріншот: Facebook
Скріншот: Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше