Через загрозу коронавірусу в Офісі президента Володимира Зеленського зараз проходить засідання з представниками Кабінету міністрів щодо заходів з протидії пандемії коронавіруса в Україні. Про це РБК-Україна повідомило джерело.

"Сьогодні в Офісі президента весь Кабінет міністрів", - повідомило джерело.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Сьогодні РНБО збереться з-за ситуації з коронавірусом. Головна тема переговорів - безпека в Україні. На нараді буде присутній президент. Всі деталі переговорів повідомлять після засідання.

"Про подальші дії. Думаю, що найближчим часом нам необхідно буде провести позачергове засідання ВР, де розглянути питання законопроєкту, який буде найближчим часом запропонований до розгляду. Він пов'язаний з питаннями, які прямо допомагають різним гілкам влади у питанні боротьби з коронавірусом. Там цілий комплекс заходів", - каже спікер ВРУ.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами Разумкова, наразі треба зробити все, що можна зробити на випередження, щоб не виникло того, що ми бачимо наразі з коронавірусом у країнах Азії і Європи.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше