Чим цікаве це свято

День святого Патріка відзначають в основному в Ірландії в честь святого покровителя. Вважається, що він зміг вигнати з острова всіх змій, а також приніс християнство в тоді ще язичницьке суспільство. Святу Трійцю Патрік пояснював на прикладі трилисника. Тому він також став символом цього свята. Крім того, у цей день прийнято влаштовувати масові гуляння, всі одягаються у зелене, деякі навіть надягають руді перуки, хтось розмальовує бороду в рудий або зелений. Всі намагаються вдосталь напитися смачним ірландським пивом чи віскі. До речі, пиво теж часто фарбують у зелений колір. І хоча День святого Патріка більше растространен в Ірландії, а також у країнах, де є велике ірладське суспільство, але і у нас його часто зазначають і є його великі шанувальники. Не тільки з-за гулянь, а тому що ирланская душа може бути у кожного.

Свята 17 березня, фото: pixabay
Свята 17 березня, фото: pixabay

Привітання смс

День святого Патрика

Нині відзначаємо,

Паби швидко, як ірландці,

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дружно займаємо.

Це причина погуляти,

Випить пива банку.

Щоб прийти потім до хати

Й спати аж до ранку.

І зелена одежина

Пасувать всім буде,

Добрий Патрик дарувати

Щастя не забуде.

Свята 17 березня, фото: pixabay
Свята 17 березня, фото: pixabay

Конюшину дай на щастя,

Я трилисник заховаю,

Лепрекона з його скарбом

Теж сьогодні подолаю.

Святий Патрик помагає,

Силу и міць мені дарує,

Мені пиво наливає,

Скоро всіх чужих поб’ю я.

І паради в світі ходять,

Люди пісеньки співають,

Патрик натовп знов заводить,

Знову всім тут наливають.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні вже почали намагатися нажитися на людях з допомогою коронавіруса. Українцям впарюють несправжні ліки від цього захворювання, в цьому безсовісному жаху взяв участь дуже популярний телеканал.

Також Знай.ua писав, в той час, коли в Україні і в світі закликають не перебувати у місцях скупчення людей, в банках черги. Відповідь на питання з кого вони складаються – банальне. Це саме група ризику. Ніякі вмовляння і застереження на них не впливають.

Нагадаємо, під час анексії Криму діяли злагоджено не тільки російські спецслужби. Доклали руку і священики РПЦ. Хоча діяли вони в своїй галузі, але дуже підло маніпулювали людською совістю і релігійністю