У Франції у через пандемію, пов’язану із коронавірусом, прийнято рішення звільнити населення від платежів за послуги ЖКГ на час карантину.

"Із завтрашнього дня буде призупинено нарахування рахунків за воду, електрику та газ, а також квартплата, щоб ніхто не залишився без коштів", - заявив французький президент Макрон.

Журналіст Денис Казанський зацікавився, чи візьмуть за приклад досвід Європи і позбавлять українців на час карантину комунальних платежів. Про це він написав на своїй стоірнці у facebook.

"Я ж правильно розумію, що у нас будуть наслідувати досвід західних країн не тільки в плані обмеження пересування і введення штрафів, але й у скасуванні комунальних платежів?", - цікавиться він.

Скріншот, фото facebook.com/den.kazansky

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також автор порозмірковував про коронавірус і паніку навколо нього. За його словами, важко повірити, що усе це через якогось мудака, який на іншому кінці світу з’їв кажана чи панголіна. Ефект метелика у чистому вигляді.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше