Через спалах коронавірусу в Україні закрито авіасполучення. Тепер українці не можуть повернутися додому. 17 березня Київ закрив кордони, аби вберегти здоров’я і життя українців. У зв'язку з закриттям авіасполучення близько сотні українців застрягли в аеропорту Коломбо на Шрі-Ланці. Люди не змогли повернутися додому вчасно через скасування рейсу до Києва.

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Українці повинні були летіти додому з пересадкою в ОАЕ, але рейс з Еміратів скасували. За їх словами, вони не зможуть вилетіти з Шрі-Ланки в ОАЕ, поки Київ не підтвердить, що впустить громадян. При цьому туроператор Join Up нібито направив повідомлення всім їм, що вони зможуть безперешкодно потрапити на територію країни.

Люди знаходяться в розпачі і говорять на відео, що вони залишилися нікому не потрібні.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Зазначається, що серед пасажирів багато дітей і літніх людей. Туристи кажуть, що в консульстві на їх дзвінки не відповідають, а грошей, щоб і далі перебувати на Шрі-Ланці, у них немає. Люди у відчаї записали відеозвернення до президента України.

"Нас залишили в аеропорту Коломбо. 105 людей залишаються тут. Пан президент, допоможіть нам повернутися додому", - звернулися до Зеленського люди.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше