В Україні запровадили жорсткий карантин через загрозу поширення страшного коронавіруса. У мыстах закривають практично всі заклади, крім АЗС, продуктових супермаркетів і аптек. В Укрпошті розповіли, як працюватимуть в умовах карантину.
Глава Укрпошти Ігор Смілянський повідомив, що відділення будуть працювати у всіх містах України, навіть там, де запроваджено жорсткий карантин.

Карантин, скріншот: YouTube
Карантин, скріншот: YouTube

"Шановні клієнти! Укрпошта працює в звичайному режимі навіть у тих містах, де закриваються інші заклади. Укрпошта працює в звичайному режимі, і ми будемо робити все, щоб ви могли зручно скористатися нашими послугами, навіть в період карантину", - написав Смілянський і попередив, що у відділеннях вводяться обмеження.
Зокрема, у відділеннях Укпошти ввели деякі зміни заради здоров’я клієнтів і співробітників. Так, українців просять не заходити у приміщення, коли бачать, що обслуговується людина. Також рекомендують приходити не у "щасливі години", коли комісія за оплату комунальних послуг до 13:00 вдвічі менше, ніж після. Якщо у вас є така можливість, приходьте після 13:00.

Нова пошта, ілюстрація, Google
Нова пошта, ілюстрація, Google

На сайті Нової пошти немає інформації про зміну роботи відділень в умовах карантину. Раніше в компанії заявляли, що всі відділення працюватимуть в штатному режимі.
У всіх відділеннях обладнали станції з дезінфекції рук, там частіше прибирають, за допомогою дезінфікуючих засобів, співробітникам надали інструкції про профілактику поширення вірусу. Крім того, всі працівники Нової пошти будуть проходити медичний огляд перед початком робочого дня.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя

Як повідомляв портал "Знай.ua", як стати сучасним Робінзоном, коли скрізь паніка - топ-5 безлюдних пляжів для медитації

Також "Знай.ua" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще