Чим цікаве це свято

Це свято завжди відзначають в Україні 18 березня. Проте до 2014 року, це було 2 липня. Саме свято встановив Президент своїм указом у 2005 році, так як дуже важлива державна податкова служба, щоб забезпечувати роботу податкової політики держави. До речі, раніше день і відносився тільки до податкової служби. Але в 2013 році встановили свято День працівника податкової і митної справи, тому що потрібно було забезпечити єдність і цілісність як митної, так і податкової політики. Ще один цікавий факт – Державну податкову адміністрацію України організували тільки в 1996 році. До податкової служби також належить і податкова міліція. Тепер ви знаєте, кого краще всього вітати з цим святом і чому. А ми зібрали для вас кілька варіантів привітань.

Свята 18 березня, фото: pixabay
Свята 18 березня, фото: pixabay

Привітання смс

Лікар, вчитель, діти і пенсіонери -

Чекають від вас праці чесної, не секрет -

Тримається на малому в майбутнє віра -

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Платяться податки, - є в країні бюджет!

Зі святом податкову вітаємо службу!

Нехай обходять вас печалі й турботи!

Віримо у вашу чесність, і з законом дружбу, -

І від вас хороших чекаємо вістей завжди!

Свята 18 березня, фото: pixabay
Свята 18 березня, фото: pixabay

З професійним святом сьогодні митників вітаєм,
успіхів в нелегкій праці вам усім бажаєм,
З вами-наш кордон захищений від контрабандистів,
А казна держави повниться від справ ваших митних,
Від неякісних продуктів ви нас бережете,
Імідж неньки України завжди стережете.
Тож удачі вам в роботі,горіння й натхнення,
Від людей поваги вам,від долі-везіння!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа у вівторок 17 березня прийняли новий закон, який описує, як треба поводитися під час карантину внаслідок коронавіруса, а що заборонено і яка відповідальність за цим піде.

Також Знай.uа писав, українцям розповіли, як можна відрізнити коронавірус від інших захворювань зі схожими симптомами. Зазвичай його часто плутають з грипом, ГРВІ та алергією. Це змушує людей панікувати завчасно.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський розповів, як українцям потрапити на роботу, враховуючи нові правила карантину. Щоб заробити грошей на час пандемії, глава держави порадив ходити на роботу пішки.