Телеграм-канал "Інсайдер UA" поширив в мережі відео, яке було знято на пустих вулицях Львова. Цей ролик називають "зйомками фільму про постапокаліпсис". На ньому можна побачити центр міста, по якому ходять лише кілька громадян, тоді як раніше в цьому місці гуляли юрби туристів і городян. Також на відео можна побачити автомобіль з гучномовцем, по якому транслюється повідомлення про те, що в місті карантин і людям варто сидіти вдома.

"Львів. Як ніби зйомка фільму про постапокаліпсис. По місту їздять машини з гучномовцями. Людям нагадують про те, що потрібно серйозніше ставитися до свого здоров'я, і без особливої потреби не виходити з будинку", - йдеться у підписі до відео. Очевидно, таким чином львівські власті вирішили нагадувати жителям міста, що під час карантину необхідно не залишати будинок без важливої потреби. Також гучномовець мовить про те, що в зоні ризику старші люди, тому потрібно стежити, щоб вони залишалися вдома і були забезпечені всім необхідним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що епідемія коронавірусу в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.