Погода на 19 березня в Україні: точний прогноз

У четвер по всій Україні не проллється ні краплі дощу і не випаде ні однієї сніжинки. Тільки змінна і невелика хмарність. А значить – буде багато сонця. Температура теж соотвественная і навіть підуть нічні морози в багатьох областях, але не у всіх. Вдень же температура буде досягати чудових квітневих значень.

На заході по всіх областях очікується мінлива хмарність без опадів. Температура вдень від +13 до +17 градусів, а от ночі тільки в Чернівецькій області буде невеликий мороз – від -1 до +1 градуса. В інших – від +2 до +5 градусів вночі.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

Північні області теж не відстають від заходу, тут теж тепла погодая і мінлива хмарність. Вдень синоптики прогнозують високу температуру від +13 до +16 градусів, а вночі від 0 до +4 градусів. Також буде несильний західний вітер.

На сході хоча й очікується більше сонця, але не все так приємно. Температура вдень приблизно на тих же показниках – від +12 до +15 градусів, а от ночі ще буде холодно і навіть морозно. Нічні градуси покажуть нам температуру від -2 до -6 морозу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На півдні теж ще будуть проскакувати морози, але в основному по всій території лише невелика хмарність та повна відсутність опадів. Температуру вдень синоптики прогнозує від +11 до +16 градусів, а вночі від -3 до +4 градусів. Найхолодніше вночі в Херсонській області.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.