Державний банк ПриватБанк ухвалив рішення продовжити дію карт для виплат – зарплатні, пенсійні, соціальні картки на 90 днів у разі, якщо закінчення їх терміну дії припадає на період карантину. Про це повідомили в прес-службі Приватбанку.

"Якщо у карти для виплат (зарплатної, пенсійної, соціальної, стипендіальної т. д.) завершується термін дії, клієнту не потрібно йти до відділення або замовляти доставку для перевипуску. Термін дії всіх карток для виплат і карт для виплат Gold буде автоматично продовжений", - сказано в повідомленні.

Приватбанк, фото Wikimedia Commons
Приватбанк, фото Wikimedia Commons

При цьому карти, згідно з повідомленням Приватбанку, будуть працювати без будь-яких обмежень у звичайному режимі. Транзакції, платежі в онлайн і оффлайн і покупки в інтернеті будуть проходити без проблем.

ПриватБак дав рекомендацію на час карантину проводити платежі, отримувати перекази і не тільки за допомогою онлайн-банкінгу Приват24. У банку закликали обмежити використання готівки і розраховуватися за покупки в торговій мережі за допомогою карт і електронних гаманців.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк зупинив продаж та покупку валюти.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк розповів про арешт рахунків клієнтів.

Також Знай. ua писав, що відомий український банк закрився, забувши про мільйонні виплати - що робити клієнтам.