Клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, як у нього списали гроші з картки при переведенні в інший банк, але вони "зависли" у повітрі і не повернулися ні на карту, ні дійшли одержувачу. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"Схоже Приватбанк не працює. Я переклала з Альфа-Банку гроші на картку Приватбанку, раніше це займало 3 години, зараз мені написали, що оплата не пройшла, нібито неправильні реквізити, місяць тому все було добре, а тепер ні грошей не повернули ні на картку не зарахували. Я намагаюся більше доби зв'язатися з оператором, крім музики нічого немає, пов'язувалася в різний час доби. Дайте відповідь будь ласка Приватбанк працює або пішли на карантин і де мої гроші?", -

В Приватбанку спробували пояснити, чому сталася ця ситуація і пояснили, як можуть допомогти.

"У разі, якщо оплата не пройшла, рекомендуємо звернути на підтримку Вашого банку з питання повернення, і уточнити у одержувача актуальні реквізити для переказу. Також хочемо звернути Вашу увагу на те, що міжбанківський переказ виконується в строк до трьох робочих днів. У свою чергу, одержувач завжди може звернути з квитанцією в нашу підтримку для перевірки інформації про надходження переказу", - відповіли в підтримці банку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що державний банк ПриватБанк ухвалив рішення продовжити дію карт для виплат – зарплатні, пенсійні, соціальні картки на 90 днів у разі, якщо закінчення їх терміну дії припадає на період карантину. Про це повідомили в прес-службі Приватбанку.

"Якщо у карти для виплат (зарплатної, пенсійної, соціальної, стипендіальної т. д.) завершується термін дії, клієнту не потрібно йти до відділення або замовляти доставку для перевипуску. Термін дії всіх карток для виплат і карт для виплат Gold буде автоматично продовжений", - сказано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк зупинив продаж та покупку валюти.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк розповів про арешт рахунків клієнтів.

Також Знай. ua писав, що відомий український банк закрився, забувши про мільйонні виплати - що робити клієнтам.