На днях один з університетів Харкова потрапив у вкрай гучний скандал. Відтак, у тамтешній столовій намагалися нагодувати студентів м'ясом, яке вицвіло з середини.

Про це йдеться в Telegram-каналі "Народний ревізор".

Відтак, мова йде про Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Саме там один з студентів замовив собі смажені курячі стегенця, а отримав бону с вигляді цвілі, які маже повністю "з'їла" м'ясо.

Зіпсоване м'ясо

"Ніякої коронавірус не страшний для студентів цього ВНЗ, тому що вони натреновані споживанням всякої гидоти, яку подають їм за їхні ж гроші!", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Окрім цього, в підтвердження своїх слів, у мережі оприлюднили фотографію, на який чудово видно, що жарене м'ясо і дійсно покрилося цвіллю.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нагодували піцою з волоссям і зробили винними — парі у кафе запропонували "вигідну акцію". У кафе клієнтам принесли холодну піцу з волосиною, однак запропонували знижку

Як повідомляв портал "Знай.ua", м'ясо на підлозі та облуплені стіни їдальні — чим годують студентів. Показали, як зберігають м'ясо в студентській їдальні Харківського національного університету повітряних сил.

Також "Знай.ua" писав, що замість паштету гидка рідина — чого ледь не наївся покупець Сільпо, фото