Загальний карантин в Україні вплинув абсолютно на всі сфери життя. Уряд постановив, що зобов'язані продовжувати роботу тільки продуктові магазини та аптеки. Однак через обмеження транспортного сполучення в містах України, найбільші мережі рітейлу змушені змінити графік роботи.

Першими про нововведення повідомила Fozzy Group. Компанія, що володіє мережею супермаркетів “Сільпо” і гіпермаркетів Fozzy, заявила, що торгові точки зменшать час роботи. Тепер купити необхідні продукти у цих магазинах можна буде лише з 9:00 до 22:00. Раніше ці магазини були цілодобовими. Аналогічно вчинила і мережа супермаркетів Novus. Торгові точки компанії також будуть відкриватися в 9:00, а закриватися – в 22:00.

Рітейлери змушені піти на скорочення часу роботи з-за обмежень для транспорту. У Києві, Харкові та Дніпрі закритий метрополітен, у всіх містах автобуси можуть перевозити не більше 10 осіб. Крім того, відсутня і сполучення між населеними пунктами. Працівники великих торговельних мереж проживають в області, але через відсутність автобусів і приміських поїздів, вони просто не можуть дістатися до роботи. Скорочення робочого часу допоможе співробітникам швидше і простіше дістатися до будинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що епідемія коронавірус в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.uа" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.