Професійний спортсмен, дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу, особистий тренер багатьох зірок і професійних спортсменів Андрій Хомицький вважає, що спорт є актуальним завжди, особливо в час з підвищеною захворюваністю і карантином.

Саме тому він прийняв рішення організувати всеукраїнське онлайн-тренування. Про це Андрій Хомицький повідомив у відеозверненні до українців.

"Я хочу запросити тебе завтра, 21 березня, о 9:00 на пряму трансляцію і разом потренуватися", - звернувся спортсмен до кожного українця.

Знаменитий тренер вважає, що саме зараз українцям, як ніколи, потрібно об'єднатися у своєму спротиву небезпечному захворюванню.
"Від того, що м залишимося вдома, ми не нашкодимо нікому 100%, але якщо від нашої реакції залежить здоров'я і життя інших людей, то нам не можна халатно ставитися до того, що відбувається. Тому своїм тренуванням я зхочу звернути увагу всіх громадін нашої країн на те, що нам потрібно залишатися вдома. Лише правильні, послідовні і комплексні засоби дадуть нам можливість проскочити в цій ситуації", - закликав Хомицький українців до виконання карантинних обмежень.
А бути в гарній фізичній формі реально і не відвідуючи тимчасово спортзал, впевнений Хомицький.
"Україна - сильна нація, сильна країна! У нас все повинно вийти! У нас вибору іншого немає", - зазначив Андрій Хомицький.



До слова, тренер також прийняв рішення надати безкоштовний доступ на платну сторінку в Instagram з тренуваннями протягом місяця.

Андрій Хомицький, скрін
Андрій Хомицький, скрін