Як відомо, по всій території України був оголошений карантин через пандемію китайського коронавірусу. І ось до країни прибуде медичний вантаж з Китаю, у тому числі експрес-тести на COVID-19, медичні маски й апарати вентиляції легенів. Про це повідомляє Telegram-канал Інсайдер UA.

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

Так, у п'ятницю з України вирушив військовий літак за медичним вантажем для боротьби з коронавірусом. За даними джерела, допомога прибуде вже в суботу, 21 березня. Також повідомляється, що це не єдиний літак і незабаром за медичним вантажем відправиться ще один.

"20 березня до Китаю вирушив військовий вантажний літак ІЛ-76 за медичним вантажем. Сьогодні він повинен повернутися до України. Це перший рейс, на наступному тижні буде ще один", - йдеться в повідомленні.

Військовий літак, скріншот Telegram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також слід зазначити, що за даними Міністерства охорони здоров'я України у п'ятницю, 20 березня, в країні зафіксовано 41 випадок зараження коронавірусом COVID-19 і 3 летальні випадки. Більше того, перший хворий пацієнт зміг впоратися з недугою і повністю одужати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українці з позитивним тестом на коронавірус можуть ховатися від лікарів і відмовлятися від лікування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", хворий на коронавірус народний депутат від групи "Довіра" Сергій Шахов поскаржився на погіршення самопочуття.

Також "Знай.ua" писав, що коронавірусна хвороба COVID-19 може мати не тільки симптоми респіраторних захворювань, але й призводити до розладів травлення.