З'явилася інформація, що перший випадок коронавірусної інфекції на Тернопільщині виявили у 57-річного служителя церкви з Заліщиків. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація

коронавірус, ілюстративне фото Reuters
коронавірус, ілюстративне фото Reuters

Так, на даний момент священнослужитель знаходиться в ізоляції. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості. 57-річному пацієнту надається симптоматичне лікування. Також встановлюються особи, які контактували з чоловіком. Їм буде рекомендовано самоізоляція.

Попередньо відомо, що у зараженого є велика родина.

Члени регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації у п'ятницю, 20 березня, проголосували за введення в області режиму надзвичайної ситуації і порадили прийняти відповідне рішення міського штабу.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

До того ж, для жителів Заліщицького району та сусідніх районів посилять обмеження в пересуванні. На виїздах з районного центру будуть встановлені поліцейські пости. Копи будуть проводити скринінг.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українці з позитивним тестом на коронавірус можуть ховатися від лікарів і відмовлятися від лікування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", хворий на коронавірус нардеп від групи "Довіра" Сергій Шахов поскаржився на погіршення самопочуття.

Також "Знай.ua" писав, що коронавірусна хвороба COVID-19 може мати не тільки симптоми респіраторних захворювань, але й призводити до розладів травлення.