У Тернополі через коронавірус, який все швидше розростається в Україні, громадський транспорт зупиняє перевезення пасажирів.

Про це повідомили на офіційній сторінці Тернопільського штабу боротьби з коронавірусом

"Залишаються лише спеціальні перевезення виключно для працівників медичних установ, аварійних та комунальних служб, правоохоронців та інших служб, які повинні забезпечувати життя міста в умовах карантину.

Транспортний колапс, фото: РБК
Транспортний колапс, фото: РБК

Перевезення будуть здійснюватися за тролейбусними маршрутами №2,5,7,8,9,10,11 та автобусними маршрутами №1А,5А,6,8,23,25,35, на кожному з яких буде спеціальна табличка "Спеціальні перевезення" із червоним хрестом", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Окрім цього, відзначається, що спецрейсами можуть скористатися медики, комунальники, правоохоронці та працівники інших служб лише за наявності спеціального посвідчення і медичної маски.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Як повідомляв портал Знай.uа, більше 500 чоловік відправили на самоізоляцію через коронавірус на Полтавщині.

Також портал Знай.uа писав, що буде в Україні з-за карантину з зарплатами і відпустками.