З'явилася інформація, що вже в середу, 25 березня, 125 українців повернуться додому з Італії. Про це було домовлено під час телефонної розмови глави української держави Володимира Зеленського з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте.

Літак з Італії, скріншот: ОП
Літак з Італії, скріншот: ОП

Так, прямо з Риму додому повернутися 125 громадян України, які прилетять на спеціальному літаку італійської авіалінії.

"Окремо обговорили питання повернення додому 125 українців, які перебувають у Римі. Джузеппе Конте обіцяв, що вони прилетять на батьківщину спеціальним чартерним рейсом італійських авіаліній вже 25 березня", — повідомили в Офісі президента України.

Також український лідер Володимир Зеленський висловив слова подяки за допомогу в евакуації громадян нашої країни, які застрягли на кордоні зі Словенією.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Слід зазначити, що під час розмови з італійським прем'єр-міністром Зеленський також поцікавився станом засудженого Віталія Марківа.

Володимир Зеленський, фото: facebook.com/zelenskiy95
Володимир Зеленський, фото: facebook.com/zelenskiy95

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Донбасі закривають пункти пропуску через коронавіруса.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Волині закарпатці з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Також "Знай.ua" писав, що у Полтавській області понад 500 осіб вирушили на самоізоляцію.