Смертельна коронавірусна інфекція, яка зародилася у китайському місті Ухань, виявилася найбільш згубною для Італії. Охопивши країну, пандемія забрала більше життів, ніж в Китаї. Про це повідомляє Telegram-канал "Сегодня".

Так, за даними видання, Італія стала першою країною в світі по смертності від COVID-19.

На момент публікації матеріалу, в Італії від коронавіруса померло 3475 осіб (+427 за останню добу) і заразилися 41 035 (+4 480 за останню добу)

За весь час у Китаї зафіксовано 80 928 випадків зараження вірусом і 3245 смертей від нього.

У всьому світі міста і країни, де виявлена смертельна інфекція, закриваються на карантин. Нагадуємо, що слід не виходити з дому без потреби. Уникайте громадських місць скупчення людей. Мийте руки кожен раз після того, як ви виходите на вулицю. Намагайтеся рідше торкатися до слизових - очей, рота, носа, інтимних органів. При перших симптомах захворювання - а це загальна слабкість, сухий кашель, підвищення температури, ломота в тілі - неодмінно звертайтеся до лікаря. Це той випадок, коли краще перестрахуватися.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бережіть від зараження людей похилого віку - батьків, бабусь і дідусів. Люди у віці, на жаль, гірше переносять коронавірус, і серед них найбільший ризик летального результату.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які заходи вводять за порушення карантину в різних країнах світу

Як повідомляв портал Знай.іа, карантин триватиме і після 3 квітня: десятки тисяч потенційно заражених повернулися в Україну

Також портал Знай.іа писав, що українцям на карантині повернуть 50% зарплати