Як відомо, по всій Україні ввели карантин через розповсюдження по всьому світу смертельного коронавірусу. Однак, багатьох хвороба ще не зачепила, і вони продовжують гуляти як ні в чому не бувало. На цей раз в Закарпатській області, в місті Мукачево, стався досить курйозний випадок з місцевим чоловіком. Відповідне відео в п'ятницю, 20 березня, розмістили на YouTube.

Так, у Мукачеві місцеві жителі помітили чоловіка, який розгулював вулицями міста в одній нижній білизні, а точніше в трусах. Один з перехожих встиг зняти його на камеру. Слід зазначити, що 20 березня в Мукачеві була по-весняному тепла погода, але це ще не привід для того, щоб гуляти роздягненим.

На даний момент не відомо причини такої незвичайної поведінки цієї людини, ще й в умовах карантину. Також раніше повідомлялося про ексгибіціоніста, який міг ходити по місту в чому мати народила.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні планують значно посилити обмежувальні заходи на час карантину, зокрема, зупинити в Києві пасажирські перевезення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Тернополі за коронавіруса громадський транспорт зупиняє перевезення пасажирів.

Також "Знай.ua" писав, що в українських магазинах через запровадженого карантину з'явилася гречка для "елітних" покупців.