В Ірпені затримали чоловіка, який продавав по інтернету несертифіковані тести на коронавирусную інфекцію COVID-19. Про це повідомили в Нацполиции Київської області.

За даними правоохоронців, чоловік продавав через популярні месенджери тести на коронавірус, і просив по 750 гривень за кожен. Правопорушнику 38 років.

Моз повідомили, що зазначений тест не отримав декларацію про відповідно в Україні. У Держлікслужбі відзначили, що в Реєстрі осіб відсутня інформація в щодо особи, відповідальної за введення медичних виробів для діагностики COVID-19.

На чоловіка склали адміністративний протокол за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У нього вилучили близько 300 тестів на коронавірус і призначили штраф у розмірі 17 500 гривень.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, в Києві посилили карантин - що зміниться в транспорті, магазинах та аптеках.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Також "Знай.uа" писав, що сотні киян пропустили через "детектор" коронавірус - розсекречені результати, краще сядьте.