Представник політичної партії “Національний Корпус”, політик, військовий і блогер Андрій Білецький поділився шокуючими кадрами, як силовики викидають з автобуса 11 і 12 пасажирів. Він наочно показав, “з якого кінця” українська влада підійшла до вирішення карантинного питання.

Замість того, щоб зупинити, скажімо, спекулятивну продаж масок за нечуваними цінами, несертифікованих тестів на COVID-19 і зупинити поширення фейків і паніки в пресі, силовики б'ють ні в чому не винних людей.

Політик висловив співчуття пасажирам. Він сказав, що хоча карантинні заходи обов'язкові до дотримання, люди, які добираються на роботу та з роботи за три години, ні в чому не винні. На кадрах відео, з характерною лайкою, криками "лежати, с*ка!" і т. д, представники силових структур нелюдяно випихають людей прямо з транспорту на асфальт і б'ють ногами.

Є таке ставлення до людей більш безпечним, ніж, власне, пандемія коронавіруса? Дуже сумнівно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в Києві посилили карантин - що зміниться в транспорті, магазинах та аптеках.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Також Знай.uа" писав, що сотні киян пропустили через "детектор" коронавірусу - розсекречені результати, краще сядьте.