Глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет заявив, що справжньою причиною виникнення коронавірусу в світі є одностатеві шлюби.

Про таке він заявив в ефірі програми "Чесно з Ташей Трофімова".

Відтак, за його словами, істинною причиною пандемії коронавірусу COVID-19 на планеті є одностатеві шлюби, адже гомосексуалізм є злом.

"Причина коронавірусу - це гріховність людства. Відкрито не захищають добро, а захищають зло. Зло поширюється. Я маю на увазі, перш за все, одностатеві шлюби. Це причина коронавірусу і не тільки це. Дітей вчать вибирати собі стать. Хіба це добро ?! Це зло. За це зло Бог спалив Содом і Гоморру. І на цьому місці донині розташоване Мертве море", - сказав він.

Філарет, фото - Fb
Філарет, фото - Fb

Популярні новини зараз
До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження
Показати ще

Варто зауважити, що станом 22 березня в Україні 47 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 6 нових випадків, усі вони - у м. Київ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин у Києві: озвірілі пасажири побили хлопця за кашель у маршрутці.

Як повідомляв Знай.uа карантин не залишить українців без книг - топ 10 історичних шедеврів.

Знай.uа писав, як вплине на карантин перехід України на літній час - коли переводити стрілки годинника.