На сайті незалежних відгуків Otzyvua.net киянка опублікувала абсолютний розгром для супермаркету "Сільпо", що в ЖК Софія. Вона звинуватила супермаркет в тому, що в ньому зробили знижку на прострочені продукти.

Жінка на ім'я Катерина, в п'ятницю 13 березня купила в Сільпо італійську моцарелу по знижці. В понеділок 16 березня жінка відкрила упаковку, і виявила, що та здулася.

"Відкрила, розрізала, але все одно не повірила, але як тільки спробувала - все зрозуміла. Сир кислий... Хоча дата закінчення терміну через 4 дні!

otzyvua.net

Консистенція моцарели говорить про те, що продукт давно вже прокис, але навіщо тоді його виставляти на продаж ???" - написала Катерина.

Вона додала, що сир не брала в цілях економії, а тому що на той момент італійської моцарели більше не було.

"Дуже засмучена, тому що вважала Сільпо дуже серйозним магазином, відповідальним і лояльним до своїх клієнтів. На жаль, помилялася...", - підсумувала жінка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Будьте уважні до своїх покупок і не ведіться на знижки, якщо продукт викликає у вас сумніви!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили банку з АТБ і побачили чорну гидоту, фото.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.