Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у вівторок, 24 березня 2020 року.

У порівнянні з показниками у понеділок, 23 березня, гривня трохи зміцніла в своїх позиціях, її показник – 28,11 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 24 березня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 28,1126 гривень;

- 100 євро – 30,2463 гривень;

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Таким чином, курс долара став дешевше на 38 копійок. При цьому євро збільшився в ціні на 61 копійку.

курс валют, фото Pxhere
курс валют, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, державний банк "ПриватБанк" вирішив зупинити продаж і купівлю готівкової валюти на час зупинки міжнародного авіасполучення і карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.