Міністр охорони здоров'я Ємець йде у відставку

У понедылок, 23 березня, міністр охорони здоров'я Ілля Ємець заявить про відставку. Цю новину анонсував нардеп выд "Слуги народу" Олександр Дубинський.

Наскільки майбутня відставка глави МОЗ пов’язана із пандемією коронавірусу, яка поширюється в Україні, невідомо. Однак цей факт однозначно напружить пересічних українців, адже капітан останнім повинен покинути тонучий корабель, але в жодному разі не одним із перших.

В Україні вимагають ввести надзвичайний стан - наполягає міністр

Міністр охорони здоров'я Ілля Ємець зібрався подавати у відставку. Однак наразі МОЗ офіційно повідомляє, що він закликав народних депутатів проголосувати за введення надзвичайного стану в країні через коронавірус. Попередньо всі депутати мають пройти експрес-тестування на коронавірус.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

АТБ підвищив ціни на продукти під час карантину

У мережі супермаркетів "АТБ" підвищили ціни на ряд продуктів харчування. Подорожчали й товари першої необхідності в умовах карантину, запровадженого в Україні у зв'язку з коронавірусом. Про це йдеться в прес-релізі компанії. Крім божевілля із шаленим зараженням, тепер деякі українці не зможуть придбати необхідні продукти.

Що буде із субсидіями та заборгованістю під час карантину – у Мінсоцполітики звернулись до пенсіонерів

Інформацію про те, що пенсіонерів позбавлять субсидій, які через карантин не зможуть вчасно оплатити рахунки за комунальні послуги, в Міністерстві соціальної політики України назвали фейком. Про це заявила міністр соціальної політики України Марина Лазебна.

Пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів

На поширення коронавірусу Україною місцеві влади реагують посиленням карантину. З цієї причини від 23 березня громадський транспорт не працює в Києві і низці інших міст. Стежити за дотриманням обмежень будуть співробітники Нацполіції.