Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

"Як мінімум до травня, більш реалістично до червня", - з'явився прогноз терміну карантину

Карантин в Україні, який ввели через епідемію коронавірусу в Україні, продовжать до травня 2020 року. І це дуже оптимістичний прогноз. Таку інформацію оприлюднив політтехнолог, директор компанії Berta Communication, співзасновник Українського інституту майбутнього Тарас Березовець. За його словами, якщо бути реалістом, то карантин триватиме до червня.

коронавірус, фото Getty Images
коронавірус, фото Getty Images

Епідемія коронавірусу йде на спад, в Італії другий день знижується кількість нових хворих

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В Італії, де коронавірус масово почав "викошувати" населення, вже другий день поспіль знижується кількість людей, які померли через поширення інфекції SARS-CoV-2. Про це повідомляє низка іноземних видань. Отже, за останні 24 години в країні зафіксували 601 випадок смерті від викликаних ускладнень. Разом з тим, у попередній день померла 651 особа, а ще раніше – 793.

Ілля Ємець, фото МОЗ України
Ілля Ємець, фото МОЗ України

Вкрав шоколадку і банку ікри: Дубинський опублікував документ з судимістю улюбленця Ємця

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський поділився скандальними деталями з біографії фаворита міністра охорони здоров'я Іллі Ємця Володимира Гришковця, заявивши, що останній має судимість. Відповідне повідомлення з фотодоказом він оприлюднив на власній сторінці.

Тести на коронавірус, фото сайт Президента
Тести на коронавірус, фото сайт Президента

МОЗ шукатиме коронавірус серед мертвих українців

Заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що в міністерстві вимагатимуть, щоб усім померлим від пневмонії робили обов'язковий розтин, щоб дізнатися, чи був у них вірус Sars CoV 2, що породжує хворобу COVID 19 і вражає легені. Про таке він заявив під час брифінгу в МОЗ.

Володимир Зеленський, скрін з відео
Володимир Зеленський, скрін з відео

Зеленський негайно звернувся до українців: "Нам потрібно більше..."

Президент Володимир Зеленський заявив, що до України з-за кордону доставили експрес-тести, маски, а також апарати штучної вентиляції легенів, які допоможуть боротися з коронавірусом в державі. Відповідний ролик він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.