Погода в Україні найближчими днями буде сонячною і сухою, температура повітря буде залишатися низькою. Проте синоптики потішили українців тим, що скоро очікується потепління. Увесь тиждень опадів не буде, світитиме сонце. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Скріншот допису Діденко

Як повідомляє синоптик, у вівторок, 24 березня, в Україні очікується суха і тепла погода, невелика хмарність імовірна лише на Півночі.

"Прогностичні карти показують, що завтра наше небо буде вільно від хмар, хіба що трохи – на Півночі, скрізь буде світити сонце. Антициклон. Менш комфортні прогностичні обставини – завтра очікується сильний північно-східний вітер (На півночі – слабкий, помірний). Також ще потримається морозна погода, вночі до -3 -8 градусів. Вдень будуть невеликі плюси, але все одно холодно, максимально +2 +6 градусів", - розповіла синоптик і додала, що в Києві буде сонячно, але прохолодно.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За словами синоптикині, у Києві у вівторок очікується холодним, вночі -3 -5 градусів, вдень +2 +4 градуси, але в столиці буде світити сонце.

"Така чудова погода, яка очікується, зовсім не означає легковажити власною та навколишньою безпекою, бігти масово гуляти і збиватися у веселі спілкувальні купки", - зазначає Діденко.

Нагадаємо, морозна стихія закриє львів'ян на власний карантин, - прогулянки скасовуються.

Як повідомляв Знай.ua, науковці розповіли, як зміниться клімат у Європі до 2030 року.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.