Привітання зі святом Благовіщення може звучати російською або українською мовами. Головне - воно повинно бути душевним. Ви можете сказати своїми словами фрази про те, щоб ваші рідні та близькі отримували тільки самі благі вести. Нехай у свято Пресвятої Богородиці до всіх приходить радість та благодать!

Гарне привітання зі святом у прозі

Вітаючи із днем Благовіщення, бажайте рідним та близьким, перш за все, радості. Адже це свято пов'язане із благою звісткою, коли Діва Марія дізналася від Божого посланника про те, що через 9 місяців вона стане матір'ю Ісуса Христа.

Великий архангел Гавриїл повідомив їй цю радісну звістку. І з тих пір християни традиційно святкують Благовіщення щороку 7 квітня. Хочеться, щоб, незважаючи на всі труднощі та перипетії, у кожного із нас залишалося добре серце. І такими ж добрими були наші помисли та вчинки.

Давайте хоча б словесно підтримувати один одного, не впадати у відчай та бажати кожному побільше сонячних днів у житті. Ви можете зробити це за допомогою добірки кращої прози зі святом. Вибирайте вподобане православне привітання. І даруйте радість ближнім!

Зі святом «благої вісті»! Нехай і до вашої оселі приходять тільки гарні добрі звістки! У вас не буде місця для горя, печалі й прикрощів! Нехай у сім'ї панують мир, спокій та гармонія! І у кожного буде міцне здоров'я! Успіху та щастя, любові один до одного!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нехай ясне сонечко заглядає у вікна вашої оселі! І разом зі святом Пресвятої Богородиці приносить у світ тільки все найсвітліше та найтепліше: добрі почуття, добрі думки, милосердя. Будьте здоровими та пам'ятайте про те, що найголовніше для Бога - це наше добро. Тож нехай від вас завжди виходить світло радості, добра й тепла! Гармонії із оточуючими! Достатку та душевного заспокоєння!

У свято Благовіщення хочу привітати цим привітанням. І від душі сказати наступні слова: бажаю віри в те, що попереду чекають позитивні зміни, що все погане усе ж нарешті піде й назавжди залишиться у минулому. А усе хороше залишиться. Додасться достаток, і у ваші двері стукають та приходять тільки найдобріші та найкращі відомості!

Проза із Благовіщенням, pexels.com
Проза із Благовіщенням, pexels.com

Короткі християнські привітання для СМСок

Якщо ви не знаєте, як коротко відповісти на привітання, присвячене Благовіщенню, візьміть на озброєння кілька наведених нижче варіантів. Така проза відмінно підійде у якості відповіді на привітання мамі, подрузі, сестрі, братові або будь-якої іншої близької вам людині.

Заступництва Пресвятої Богородиці, здійснення мрій та здоров'я! Нехай життя наповнюється теплом, добром і позитивом!

Чистих помислів і таких же чистих дій! Здоров'я і спокою, непохитної віри у краще майбутнє!

Нехай у твоїй душі панують мир і душевний спокій! Не буде місця для поганого. І тільки усе найкраще та позитивне буде у достатку!

Нехай Пресвята Богородиця обдаровує тебе благими звістками! Божої благодаті, любові та гармонії у оселі!

Проза із Благовіщенням, pexels.com
Проза із Благовіщенням, pexels.com

Миру та процвітання, тепла й любові! Світлих благодіянь і здоров'я від щирого серця!

Бажаю позитиву й енергії! Отримуй тільки найдобріші та найкращі звістки! І нехай благодать проникає у твоє серце, зігріває й радує тебе!

Доброа, здоров'я та тепло ближніх набагато дорожчі за будь-які багатства, тому хочу побажати тобі всього цього й побільше!

Бажаю у твоєму житті благих подарунків із небес: доброго здоров'я, гарного настрою, теплих відносин і бездоганних новин!

Проза із Благовіщенням, pexels.com
Проза із Благовіщенням, pexels.com

Проза: гарні тексти із привітаннями

Благовіщення пов'язують із радістю та добром, а також милосердям. Це день, коли варто приділяти увагу сиротам, а також людям похилого віку. Не забувайте про ближніх похилого віку!

І якщо не можете їх відвідати із огляду на сформовані причини, тоді хоча б зателефонуйте, потурбуйтеся про їх здоров'я та самопочуття. І скажіть кілька позитивних слів. Приймайте тільки найрадісніші подарунки - нехай вони будуть уготовані вам долею! І даруйте тепло своїм рідним і близьким за допомогою гарної православної прози.

Зі святом Благовіщення! Сьогодні той день, коли утретє та востаннє можна закликати весну. І я хочу закликати її та весняний настрій у ваш дім! Нехай у ньому панують сонце, тепло й гармонія! Щастя й здоров'я вам, благополуччя! І нехай Матінка Божа дарує вам своє тепло та допомагає бути сильними всередині! Теплих стосунків із рідними та бездоганного розуміння!

Нехай ваше життя повниться теплом і світлом! Добрих стосунків із рідними, їх розуміння та виручки у потрібну хвилину! Нехай Пресвята Богородиця посилає вам свою любов і оберігає від невдач та всього поганого!

Хочу побажати, щоб усі ми ставали добрішими та світлішими! Будьте здорові, й нехай Божа Матір оберігає вас від можливого зла, негараздів, прикрощів та образ! Хочеться від щирого серця побажати, щоб у ваших душах жила щаслива надія. Терпіння вам та спокою у думках, почуттях і житті взагалі!

Фото

Проза із Благовіщенням, pexels.com
Проза із Благовіщенням, pexels.com

Проза із Благовіщенням, pexels.com
Проза із Благовіщенням, pexels.com

Проза із Благовіщенням, pexels.com
Проза із Благовіщенням, pexels.com

Проза із Благовіщенням, pexels.com
Проза із Благовіщенням, pexels.com

Проза із Благовіщенням, pexels.com
Проза із Благовіщенням, pexels.com

Відео