Кияни продемонстрували високий рівень соціальної відповідальності, залишаючись вдома під час карантину, пов'язаного з поширенням коронавирусной інфекції COVID-19. Так, жителі столиці дійсно залишаються вдома в цей нелегкий для нас час. Пустельні вулиці центру Києва продемонстрував користувач Акім Карпач у себе в Facebook.

Киев сегодня. (nowadays)

Geplaatst door Akim Karpach op Maandag 23 maart 2020

Чоловік поділився фото з, зазвичай людних місць столиці - станції метро Майдан Незалежності, Театральна, Університет, Золоті Ворота і Палац Спорту. Місто просто не впізнати. В коментарях Київ порівняли навіть з покинутими містами Забороненої Зони - Чорнобилем і Прип'яттю.

Фото Акім Карпач

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Сіро і сиро. З людей - тільки охорона, чергові і пара байкерів і велосипедистів, яких, здається, не лякає зараження. Похмура погода створює гнітючу атмосферу. Хочеться вірити, що скоро ця спалах коронавіруса в світі здасться населенню, в тому числі і Киянам, лише страшним сном. І ми знову зможемо зустріти весну, а потім і літо, гуляючи на вулиці з друзями, повернутися на роботу і ходити на побачення.

Ну, а поки - залишайтеся вдома, бережіть себе і своїх близьких і не забувайте мити руки. Якщо вирушаєте в магазин чи аптеку - неодмінно надягайте захисні маски.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

"Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути