У вівторок, 24 березня, в Ірпені Київської області комунальні служби провели повну дезінфекцію будинку, в якому жила вагітна жінка з коронавірусом Covid-19.

Так, на вулиці Тургенєвській, 50-А поліцейські в гучномовець зверталися до мешканців не виходити з квартир на період дезінфекції.

"Комунальні служби Ірпеня проводять невідкладні заходи дезінфекції в будинку за адресою: місто Ірпінь, вулиця Тургенівська, 50-А, де мала найбільше контактів жінка, підозрювана на коронавірусну хворобу. Муніципальна варта Ірпеня спільно з поліцією і ДСНС проводять інформування мешканців будинку про заходи дезінфекції та інформують мешканців про моє прохання максимально самоізолюватися. Волонтерський штаб Ірпеня готовий забезпечити мешканців будинку в першу чергу необхідними засобами, продуктами і ліками", - повідомив перший заступник голови міста Олександр Маркушин.

Комунальні служби Ірпеня проводять невідкладні заходи дезінфекції в будинку за адресою місто Ірпінь, вулиця Тургенівська, 50А, де мала найбільше контактів жінка, підозрювана на коронавірусну хворобу. Муніципальна варта Ірпеня спільно з поліцією та ДСНС проводять інформування жителів будинку про заходи дезінфекції та повідомляють мешканців про моє прохання максимально самоізолюватися. Волонтерський штаб Ірпеня готовий забезпечити жителів будинку першочергово необхідними засобами, продуктами та ліками. Перебуваю за цією адресою, тримаю ситуацію на контролі, координую дії та вірю у самосвідомість наших громадян! #Ірпінь #Irpin #Україна #Київщина #Приірпіння #Ирпень #Київська_область #Ukraine #Коцюбинське #коронавірус #COVID19 #епідемія #пандемія #карантин

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще
Geplaatst door Олександр Маркушин op Dinsdag 24 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Київщині 24 березня зафіксували новий випадок коронавірусу – захворіла вагітна жінка в Ірпені. Інфіковану доставили в лікарню.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.