У середу, 25 березня, роздрібна мережа Glusco (117 АЗС) різко знизила ціни на всі види палива на 1,2 грн за літр. Про це повідомляє видання еnkorr з посиланням на ціновий моніторинг ринку "Консалтингової групи "А-95".

"Ціни на дизпаливо та бензин А-92 на АЗС мережі опустилися до 23,95 грн/л, бензин марки А-95 – до 24,95 грн/л, а фірмове паливо MAXX – до 25,95 грн/л", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в цей же день полтавська мережа "Автотранс" (53 АЗС) опустила ціни на всі види палива на 40 копійок, а дніпропетровська мережа Neftek (18 АЗС) – на 2 грн/л.

АЗС в Україні
АЗС в Україні

Перед цим у мережі Shell бензини і дизельне пальне подешевшали на 30 копійок: А-92 – до 24,80 грн/л, А-95 – до 26,40 грн/л, дизпаливо – до 25,36 грн/л.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також зменшила ціни на всі світлі нафтопродукти на 30-33 коп./л мережа Chipo. У свою чергу мережа "БРСМ-Нафта" знизила ціни на дизпаливо на 23 коп./л.

Ще пальне подешевшало в миколаївській мережі "Кворум" і працюючій в східних регіонах мережі "Автопорт" на 0,3-1 грн/л.

скріншот з сайту enkorr.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в селі Котловина не рубають дерева і відмовилися від газу. Місцеві жителі перейшли на біопаливо з відходів сільгоспкультур.

Як повідомляв портал Знай.uа, в більшості країн ЄС систему використання біоетанолу налагоджено й автомобілісти використовують біопаливо в суміші з бензином.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні набирає обертів скандал, пов'язаний з подорожчанням вартості реєстрації автомобілів з газобалонним обладнанням.