У зв'язку з епідемією коронавірусу, Міграційна служба України також змінила режим роботи. Зокрема, тепер вона обслуговує заявників тільки в екстрених випадках. Якщо людині потрібен паспорт або вид на проживання дуже терміново, він може отримати таку послугу в управлінні ДМС. Якщо ж терміновості немає, то отримати нові документи громадяни нашої країни під час пандемії коронавіруса не зможуть.

Разом з тим, для людей тимчасово скасовані і штрафи за несвоєчасну заміну документів. Наприклад, якщо ви потребуєте в тому, щоб вклеїти фотографію в паспорті, і не зробите цього у встановлений термін, вас не оштрафують, і не визнають документ недійсним. Аналогічно скасовуються санкції і за інші порушення правил оформлення документів, допущені з-за особливого графіка роботи Міграційної служби.

паспорт України, фото ZIK.ua

На сьогоднішній день в Києві працюють тільки два управління ДМС. На правому березі це Печерський відділ (вул. Богдана Хмельницького, 10), а на лівому – Дніпровський (вул. Березняківська, 4а). Для отримання яких-небудь адміністративних послуг. потрібно записатися в електронну чергу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, у Вінницькій області медсестра заразила коронавірусом 5-річного хлопчика

Як повідомляв портал Знай.іа загроза коронавірус дісталася ВСУ, на Донбасі вживають посилені заходи захисту

Також Знай.иа писав, що ПриватБанк оголосив про "кредитні канікули" українцям