Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області оголосило про припинення очного обслуговування громадян через запроваджений в Україні задля протидії пандемії коронавірусної хвороби COVID-19 карантин. Єдина послуга, оформленням якої вимагає особистого відвідування відділу ПФУ, це виплати допомоги на поховання.

Про це повідомляється на офіційному сайті Пенсійного фонду в Запорізькій області.

Для того, щоб скористатися іншими послугами, громадяни можуть звернутися до Skype-зв’язку, SMS-інформування, онлайн-сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua) та телефонів "гарячої лінії".

Пенсійний фонд України
Пенсійний фонд України

"Ми розуміємо, наскільки відвідування нашої служби важливе для Вас, але ж і ми турбуємося про Вас, Ваше здоров'я та безпеку. Просимо віднестися до ситуації з розумінням та відповідальністю. Ми раді надати будь-які консультації з пенсійних питань дистанційно", - звернулися у Запорізькому відділенні ПФУ до своїх клієнтів-пенсіонерів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Соціальна самоізоляція та уникнення контактів – це найефективніший спосіб ліквідації і нерозповсюдження будь-якої епідемії. Будьте соціально відповідальними, бережіть себе та своїх рідних", - нагадали у ПФУ українцям.

Також про зміни в роботі оголосив і всеукраїнський Контакт-центр Пенсійного фонду: тепер він прийматиме дзвінки з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 20:00.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пенсіонерам пообіцяли підвищену "мінімалку": до чого готуватися українцям вже в березні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українських пенсіонерів неабияк ощасливили — ПФУ збільшив виплати.

Також "Знай.ua" писав, як не втратити страховий стаж перед пенсією, поради від ПФУ.