Міністр соціальної політики Марина Лазебна, у зв'язку з карантином в Україні через коронавірус, закликала пенсіонерів телефонувати до пенсійного фонду, де зможуть отримати відповідь на будь-яке питання, яке їх цікавить.

Про таке вона розповіла під час прямого ефіру політичного шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

Фото зі студії

"Вони можуть звернутися та розповісти, яке питання їх хвилює, після цього пенсійний фонд уточнить, перетелефонує та зробить усе можливе. Ми сьогодні унеможливлюємо контакти з працівниками пенсійного фонду. Окрім цього, є електронні сервіси, куди також можна звернутися з допомогою", - розповіла міністр.

  • Контакт-центр пенсійного фонду – 0-800-503-753

  • Урядова "гаряча лінія" – 15-45

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скількох людей підозрюють на коронавірус в Україні — у МОЗ назвали точні цифри. Зараз в Україні є 18 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу, два з них виявилися летальними.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали перевірені методи захисту від коронавірусу, що радять у МОЗ. Як вберегти себе та своїх рідних від смертельної хвороби

Також "Знай.ua" писав, курці приречені? Які шанси захворіти на коронавірус у любителів цигарок. Оскільки COVID-19 - легеневе захворювання, у багатьох курців виникає питання щодо того, чи підвищується ризик захворіти. Медики дали вичерпну відповідь.